Filter

Merk

Prijs

€ 0,00 - € 45,00

Necom CBC-P100.150 Zwart

 Levertijd 3 - 5 werkdagen Normale prijs € 16,95 Prijs € 14,95
 Levertijd 3 - 5 werkdagen
Normale prijs € 16,95 Prijs € 14,95
  • -€ 2,00

Bekleding Stof

Auto bekleding stof

Auto bekleding van stof of kunstleder kun je gebruiken wanneer je een nieuwe product zoals een subwooferbehuizing of versterker bodemplaat in je auto hebt geïnstalleerd en je wil dat deze netjes wordt afgewerkt en wordt beschermd. Onze auto bekleding stof en kunstleder is gemaakt van hoogwaardige materialen en kun je per meter bestellen in de beschikbare kleuren en uitvoeringen.

Voordelen van auto bekleding stof

Stof en/of kunstleder bekleding voor in de auto zorgt voor een nette afwerking en kan bijdragen bij het verbeteren van de prestaties van de audio apparatuur. Dit komt doordat de bekleding kan helpen bij het dempen van ongewenste trillingen die de geluidskwaliteit kunnen beïnvloeden. Daarnaast heeft de auto bekleding de volgende kenmerken:

1. Bescherming tegen schade: de auto bekleding stof beschermt tegen schade door stoten, krassen en andere ongelukken. Dit kan de levensduur verlengen en ervoor zorgen dat je langer van je muziek in de auto kunt genieten.

2. Geeft een chique en nette uitstraling: een goed gekozen bekleding kan de uitstraling van je audio apparatuur verbeteren.

3. Zeer slijtvast en stevig waardoor het ook ideaal is voor het bekleden van de binnenkant van de kofferbak en/of interieurdelen.

4. Goed rekbaar en prettig te verwerken: hierdoor kun je het eenvoudig op maat maken.

5. Vuilafstotend: door de vuilafstotende functie heeft het minder onderhoud nodig.

Het aanbod met auto bekleding stof van MB Car Audio

Wij kunnen ons voorstellen dat je een specifieke voorkeur hebt voor stofbekleding, daarom hebben wij een ruim aanbod met stijlen en kleuren om uit te kiezen zodat je de bekleding kan uitzoeken die past bij je smaak en de stijl van de auto. Onze bekleding is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en er altijd perfect uitziet.

Advies nodig?

Heb je vragen of wil je graag persoonlijke advies over de bekleding stof voor jouw auto? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Auto bekleding stof | Voor afwerking en bescherming | MB Car Audio