Professionele Montage

Alles professioneel en vakkunding gemonteerd

Ons volledige assortiment is verkrijgbaar via onze webwinkels of in ons bedrijfspand en kunt u alle producten professioneel laten monteren in onze uitgebreide werkplaats of op locatie, indien van toepassing. Dit betekend dat wij naast onze zeer uitgebreide webwinkels ook een grote werkplaats hebben waar wij nagenoeg elke wens kunnen realiseren. Onze werkplaats van 70M2 is ruim en voorzien van professionele apparatuur waarmee we snel en vakkundig kunnen werken. Onze inbouwoffertes zijn helder, hebben een vaste prijs zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en heeft zo geen verrassingen achteraf.

Materialen en Gereedschap
Als één van de weinigen in Nederland werken we met zeer professioneel gereedschap van o.a Wurth, Ersa, Festool en Bosch Professional. Met het juiste gereedschap is de opdracht sneller klaar en werken wij vakkundig en snel. De afwerkmaterialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat het resultaat niet alleen goed is maar ook strak is afgewerkt. (voor sommige high end afwerkingen is een meerprijs vereist)

Prijzen en Offertes
Omdat elke opdracht anders is en ook elke klant andere wensen heeft zijn er slechts enkele standaard prijzen die kunnen worden gehanteerd. Wij werken met vaste prijzen die vooraf worden overeengekomen zodat u meteen weet wat het kost en geen verrassingen achteraf heeft. Helder, scherp geprijsd en professioneel gemonteerd.