Inbouw in Werkplaats

 

Van der Boor Automotive is een onderneming met meerdere webwinkels en specialisaties en hierdoor een echte totaalleverancier van Car, Home en Marine Audio en In Car-Entertainment, Ruitenwissers en Automotive producten. Daarnaast kunnen wij al onze producten in onze werkplaats professioneel voor u monteren. Wij beschikken over een ruime werkplaats met professionele apparatuur waarmee we snel en vakkundig kunnen werken. Onze inbouwoffertes zijn overzichtelijk, hebben een vaste prijs zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en heeft zo geen verrassingen achteraf.

Uurtarief en Toelichting
Het standaard uurtarief voor montage en demontage werkzaamheden is € 50,00 euro ex BTW per uur. Dit geldt als uitgangspunt voor een offerte en voor montage van producten die al gebruikt zijn of elders zijn aangekocht. Wanneer u producten bij ons aankoopt krijgt u altijd korting op het uurtarief en wordt er een pakketprijs aangeboden die altijd lager uitvalt dan de los vermelde prijzen. Dit geldt dan zowel voor de productprijzen als het montage tarief. Wanneer u bij ons zowel de producten aankoopt als de montage laat uitvoeren bent u in veel gevallen voordeligeruit, dan wanneer u elders producten aankoopt en ze dan laat monteren, tevens heeft u dan meteen één aanspreekpunt voor garantie en/of eventuele defecten, aanpassingen of toelichtingen van de gemonteerde producten.

Tarieven en toelichting:

  • Standaard uurtarief € 50,00 euro ex BTW voor montage en demontage werkzaamheden (Binnen Openingstijden)
  • Avonduurtarief € 75,00 euro ex BTW voor montage en demontage werkzaamheden (Buiten Openingstijden)
  • Nachttarief € 150,00 euro ex BTW per uur voor montage en demontage werkzaamheden (Buiten Openingstijden), SPOED klussen of grote opdrachten aan een wagenpark

 

In uurtarief inbegrepen:

  • Professionele montage van alle onderdelen
  • Luxe kabelafwerking en gebruik van speciale linnentape
  • Controle van reeds aanwezige electronica op plaatsen waar montage zal plaatsvinden
  • Fotoreportage van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Standaard 1 Jaar garantie op montage werkzaamheden
  • Standaard 2 Jaar garantie op montage werkzaamheden bij opdrachten voor levering en montage van minimaal € 2500,00 euro incl. BTW
  • Toelichting op de eventuele geconstateerde problemen, aanbod voor herstel, indien van toepassing

Materialen en Gereedschap
Als één van de weinigen werken we met zeer professioneel gereedschap van o.a Wurth, Ersa, Festool en Bosch Professional. Met het juiste gereedschap is uw auto sneller klaar en werken wij vakkundig en snel. De afwerkmaterialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat het resultaat goed is en alles er verzorgd uitziet. (voor sommige high end afwerkingen is een meerprijs vereist)

Prijzen en Offertes
Omdat elke auto anders is en ook elke klant andere wensen heeft zijn er slechts enkele standaard prijzen die kunnen worden gehanteerd. Wij werken met vaste prijzen die vooraf worden afgesproken zodat u meteen weet wat het kost en geen verrassingen achteraf heeft. Helder, scherp geprijsd en professioneel gemonteerd.