Isolatiematerialen, Bitumen, Absorbsie, Noise Isolator

Auto isolatiematerialen

Ben je op zoek naar isolatiematerialen voor je auto? Bij MB Car Audio hebben we precies in huis wat jij nodig hebt. Onze auto isolatiematerialen zijn speciaal ontworpen om vibraties, resonanties en hitte  in je voertuig te verminderen en de akoestiek sterk te verbeteren, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en stille rijervaring en van goed geluid.

Waarom kiezen voor auto isolatiematerialen?

Auto isolatiematerialen zijn van belang voor zowel het comfort als de akoestiek van je voertuig. Het kan helpen bij het verminderen van rijgeluiden van de weg en van auto’s die passeren en het voorkomen van overmatige hitteoverdracht van de motor of de zon en het creëren van een aangenamere rijomgeving. De belangrijkste twee redenen om te isoleren is als eerste om de akoestiek sterk te verbeteren in het voertuig en als tweede om het rijcomfort te verhogen.

De hoogwaardige auto isolatiematerialen van MB Car Audio

Wij bieden een ruim assortiment met isolatiematerialen die geschikt zijn voor verschillende delen van je voertuig. Of je nu de vloer, deuren, plafond of het dashboard wilt isoleren, wij hebben de beste oplossingen voor jou. Onze auto isolatiematerialen zijn van brandveilige materialen die zorgen voor optimale prestaties en bescherming.

Onze populairste auto isolatiematerialen

Wij hebben een ruim assortiment met auto isolatiematerialen waaronder merken als Dynamat, Silent Coat, STP, en 4everSilent die wereldwijd bekend staan als de allerbeste isolatiematerialen in de automotive branche. Bijvoorbeeld de Dynamat Dynaliner 6 mm beschikt over een extreme akoestische demping, extreme flexibiliteit van het materiaal en een extreme kleefkracht. Daarnaast lichten we een aantal producten van STP toe:

STP Doorkit Gold:

De STP Doorkit Gold zorgt voor een complete demping van 2 deuren en voorziet in een 3 laags demping met premium materialen uit de Gold lijn van STP. Daarnaast heeft het een extreme kleefkracht en is het erg prettig te verwerken door zijn flexibiliteit.

STP Hood Solution (1 sheet, 10 mm, 1,12m2):

De STP Hood Solution is voor het isoleren van de motorkap wat zorgt voor een enorme reductie van rij- en bijgeluiden. Het isolerende materiaal zorgt voor een warmte isolatie, is trillingsdempend en van zelfklevend materiaal gemaakt wat het erg gebruiksvriendelijk maakt.

STP Splen 08:

Nieuw in ons assortiment is de STP SPLEN 08. Dit kan aangebracht worden binnenin de deuren of het dak wat zorgt voor een enorme reductie van rij- en bijgeluiden. Het isolatiemateriaal is gemaakt van grijs, elastisch, gelijkmatig geschuimd, fijnmazig polyethyleen met gescheurde gesloten celstructuur. 

Auto isolatiematerialen | Geniet van top geluid | MB Car Audio